Aanpak

Het verlies van een kindje is een ingrijpende gebeurtenis in je leven. Een moment dat alle zorg en aandacht verdient. Het is belangrijk om emoties als verdriet, boosheid of angst een plekje te geven. Wat voel jij? Wat voelt je partner? Hoe ga je om met vragen uit je omgeving?

Intake

Voel je de behoefte om met een deskundige te praten over het verlies van je kindje? Neem contact op met Angels Forever voor een persoonlijke intake. Het intakegesprek is gratis.

Vijf stappenplan

Als het klikt gaan we aan de slag volgens een vijf stappenplan dat speciaal is gericht op de periode na een miskraam of stilgeboren kindje. Het vijf stappenplan geeft je handvaten en praktische tips die helpen je gevoelens op een rijtje te zetten. Samen kijken we terug, bespreken we hoe het nu gaat en werken we richting de toekomst. Het doorlopen van alle stappen geeft je de rust en ruimte om weer verder te kunnen. Het vijf stappenplan helpt bij een krachtig herstel zodat je verder kunt in je relatie, gezin en op je werk.

In een aantal sessies lopen we samen alle stappen door.

Nazorg

Na afloop van het vijf stappenplan hebben we nog een telefonisch gesprek om te kijken hoe het nu gaat. We bespreken wat naar boven is gekomen tijdens de sessies en bespreken of er nog dingen zijn waar we aan kunnen werken.

Wil je in gesprek?

Het pakket bestaat uit de intake, sessies en nazorg. Je ontvangt hierbij een geschenk ter herinnering. Spreekt dit je aan? Je bent heel welkom om hierover met mij in gesprek te gaan.

Wanneer blijkt dat er behoefte is aan een extra sessie na de afronding van het vijf stappenplan, dan is daarvoor alle ruimte. De prijs voor deze extra sessie spreken we af in overleg.

Certificering

Angels Forever is gecertificeerd door Miskraambegeleiding Nederland.