Meteen naar de inhoud

Angels Forever doneert!

De Engel Memory.

Een speciale engel die symbool staat voor steun. Alle 25 exemplaren zijn met de hand gemaakt door Atelier De Barsend. Dat maakt ze stuk voor stuk uniek. Het is een mooi cadeau voor iemand die steun kan gebruiken. Dat kun je zelf zijn of iemand anders. Een deel van de opbrengst gaat naar de Stichting Make A Memory.

Wie is Stichting Make A Memory?

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met 17 jaar.

Ruim 120 professionele fotografen verspreid over Nederland maken thuis of in het ziekenhuis foto’s. De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto’s die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken.

Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten.

Toen het mij 9 jaar geleden zelf overkwam dat ik een kindje in de zwangerschap verloor, was dit er niet. Het is goed dat het er nu wel is en daarom wilde ik met Engel Memory deze stichting graag ondersteunen. Dat maakt dat een deel van het aankoopbedrag naar Make a Memory gaat.

In totaal doneert Angels Forever €125,- aan Stichting Make A Memory.

De Engel Memory is uitverkocht! Alle 25 engeltjes zijn bij hun eigenaar. Daarmee is het totale actiebedrag ook rond. Dankzij alle aankopen gaat er een bedrag van €125,- naar de Stichting Make a Memory.

De Engel Memory staat voor steun en ik hoop dat alle aankopen op een bepaalde manier steun gaan brengen. Dat het verdriet of de moeilijke tijd door deze mooie engel een tastbare plek krijgt.

Een speciale dank vanuit Angels Forever gaat naar: Atelier De Barsend voor het maken van de Engeltjes en Hovens Collin voor het benodigde verpakkingsmateriaal.