Meteen naar de inhoud

Ervaringen.

Op deze pagina lees je de reviews van ouders die de Angels Forever Methode hebben gevolgd. Op verzoek van de ouders, die liever niet met hun naam online willen, gebruik ik alleen de eerste letter van hun voornaam.

Zwangerschapsverlies is een emotionele en heftige gebeurtenis. Heb je zelf ook behoefte aan professionele begeleiding? Maak gebruik van de gratis intake. Klik op het knopje voor meer informatie daarover.

De ervaringen van anderen.

Jon & Cindy.

Na twee miskramen merkten wij dat de verwerking hiervan heel veel van ons vroeg. Gevoel en verstand stonden lijnrecht tegenover elkaar en doordat we het beide op een andere manier verwerkten raakten we ook elkaar steeds vaker kwijt. We gingen opzoek naar iemand die ons kon helpen om weer bij ons gevoel uit te komen en ons kon helpen om het een plekje te geven, zo kwamen we uit bij Susan. 
Lees verder..

Vanaf het moment dat we besloten om contact op te gaan nemen voelde het meteen goed. Doordat we samen zijn gegaan kregen we inzicht in onze eigen manier van verwerken en konden we ook elkaar goed helpen. Door de oefeningen kwam er heel wat in ons los wat ons alleen maar sterker maakt. Susan heeft ons geleerd om met vertrouwen naar de toekomst te kijken, een nieuwe zwangerschap blijft spannend maar we kunnen er nu van genieten. 

Pim & Anouk.

Voor de verwerking vonden wij het beide fijn om hierin wat hulp te krijgen. Onze verloskundige kwam o.a. met de naam Angels Forever. Na de site te hebben bekeken, hebben we al snel contact gezocht met Susan. Het eerste gesprek aan de telefoon en het intakegesprek voelde super goed. Een ervaringsdeskundige die ons begreep. We zijn samen bij haar geweest. Het heeft ons beide onwijs geholpen om erover te praten met Susan en bepaalde opdrachten te doen. Susan heeft ons zeker geholpen met de verwerking en ons verdriet.

Anne.

De begeleiding van Susan was precies wat ik nodig had. Na mijn miskraam heb ik een lange tijd mijn gevoel weggestopt en ben ik doorgegaan met de dagelijkse dingen, ik moest immers weer door. Totdat ik niet meer echt mezelf was. Ik was erg vermoeid, kon niet meer goed slapen en had geen concentratie meer op mijn werk. Het was tijd om professionele hulp in te schakelen. 

Lees verder..

Voor het intakegesprek was ik behoorlijk zenuwachtig, maar Susan zorgde er al snel voor dat ik me op mijn gemak voelde. Ze luistert zonder oordeel en kan als ervaringsdeskundige de vinger op de zere plek leggen. Mede hierdoor had ik al gauw besloten de sessies te willen volgen.  

Het waren twee intensieve en confronterende ochtenden waarin ik mezelf op meerdere punten ben tegengekomen. Door de verschillende stappen te doorlopen kon ik stilstaan bij de miskraam en deze bewust de ruimte geven. Hierdoor ervaar ik nu zoveel meer rust. Ook was er aandacht voor de toekomst. Een lange tijd durfde ik niet meer voor een nieuwe zwangerschap te gaan, omdat ik mezelf wilde beschermen tegen al het verdriet. Susan heeft me hierin enorm goed begeleid en heeft me geleerd dat ik mag vertrouwen op mijn gevoel.  

Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om naar Susan toe te gaan. Het gaat nu heel goed met me, ik durf weer vooruit te kijken en dat is zo fijn!  

Nogmaals bedankt Susan!  

Oma van Sam.

Sam was helemaal klaar om bij zijn mama en papa te gaan opgroeien. Maar net voordat hij kwam stopte zijn hartje. Hij werd geboren als sterrenkindje. Wij, als opa en oma van kleine Sam (ons tweede kleinkind) zagen het verdriet van onze (schoon)kinderen. Onze dochter verliest Sam en onze andere dochter is 20 weken zwanger. We zaten in een rollercoaster van emoties. Het verdriet is intens groot. Ik als oma had veel moeite om hier een weg in te vinden.

Lees verder..

Susan was in de week dat we herinneringen maakten en afscheid namen van Sam, regelmatig aanwezig, als begeleiding vanuit Houvast, om onze kinderen en ons te begeleiden. Na 2 maanden heb ik gebruikgemaakt van haar aanbod om bij Angels Forever met haar in gesprek te gaan. Voor het gesprek dacht ik alleen nog aan de kinderen. Ik zag hun pijn en verdriet. Mijn eigen emoties duwde ik weg. Susan heeft mij geholpen een weg te vinden met mijn emoties en verdriet.

Lieve Susan, dankjewel.

Nick & Sanne.

Na 2 miskramen die heel veel verdriet met zich mee brachten zijn wij in contact gekomen met Susan. Om ons heen zagen we iedereen maar zwanger raken waardoor het verdriet bij ons alleen maar groter werd. We wisten niet meer hoe we dit een goed plekje konden geven. We hebben de sessies met Susan samen doorlopen, super fijn want hierdoor kunnen we het samen een plekje geven en elkaar steunen.
Lees verder..

Susan luistert tijdens de sessies aandachtig naar je verhaal. Ze heeft een fijne, warme persoonlijkheid en er kan ook tussendoor gelachen worden. We vonden de oefeningen vaak heel confronterend, je gaat even terug naar je gevoel, je hart. Maar op die manier hebben we met een andere blik naar ons verlies kunnen kijken en het hierdoor beter een plek kunnen geven. Dankjewel Susan voor je hulp, we hebben het als heel prettig ervaren en zouden je zeker aan andere aanbevelen!

L.

Na 14 engeltjes en 3 kinderen was de tijd gekomen om aan mezelf te werken. Maar waar begin je? Susan sprak mij meteen aan, in ieder geval meer dan een psycholoog of arts.
Een ervaringsdeskundige die mij begreep, die mij liet inzien dat mijn emoties en gevoelens normaal zijn na alles wat is gebeurd. Mij hielp alles een plekje te geven en hiermee leerde omgaan in het dagelijkse leven. Dat was het belangrijkste voor mij. Dankjewel hiervoor!

Dionne.

Toen ik op internet zocht, las ik al gauw dat meer vrouwen het moeilijk vonden om deze gebeurtenis een plekje te geven en met vertrouwen weer verder te gaan met de toekomst. Hoewel ik veel lieve mensen om me heen had, waren het niet de mensen die me hiermee konden helpen.

Lees verder..

Ik moest professionele hulp inschakelen, voordat ik volledig in een negatieve spiraal zou belanden. Zo kwam ik bij de website van Susan terecht. Ik herkende me in de verhalen en voelde snel de behoefte om contact op te nemen. Het eerste gesprek was erg prettig, bij Susan voelde ik me meteen welkom. Het voelde goed en ik had al snel besloten dat ik het traject bij haar wilde doorlopen.

De sessies hebben me erg geholpen. Hoewel ik dacht dat ik het een plekje had gegeven, kwam ik erachter dat ik dit niet volledig had kunnen doen. Het is lastig ermee om te gaan als je van anderen goedbedoelde, maar kwetsende opmerkingen of adviezen krijgt. Ik ging erg twijfelen of ik het niet allemaal overdreef en me er "gewoon" overheen moest zetten. Van Susan leerde ik dat dit niet zo werkt en dat ik op mijn manier met mijn verdriet moet omgaan. Ik kreeg de ruimte om dit te onderzoeken, in plaats van weg te stoppen. Op verschillende fronten ben ik mezelf tegengekomen en zo kwam ik erachter waar ik aan moest werken om weer trouw aan mezelf te worden. Want onder het oppervlak lagen een aantal blokkades waar ik tegenaan liep. Susan wist goed wat pijnpunten naar boven te halen, waarvan ik zelf niet had gedacht, dat het van invloed was op mijn hele verwerkingsproces. Ik heb veel over mezelf geleerd, maar ook over mijn relatie tot anderen. Met simpele oefeningen, maar toch buiten mijn comfortabele zone, ging ik aan de slag. 

Susan heeft me hiermee een flinke zet in de rug gegeven om mijn leven en toekomst weer met meer vertrouwen tegemoet te zien. Uiteindelijk moet je zelf de stappen zetten, maar door haar begeleiding heb ik daar snel mijn weg in gevonden, waardoor ik me ook snel beter ben gaan voelen. Ik weet dat het nooit meer zal worden zoals het was, een volgende zwangerschap zal zeker niet zorgeloos en puur genieten worden. Wel heb ik weer vertrouwen dat ik niet in totale paniek zal schieten of alleen maar angstig zal zijn. Ik ben hier zeker sterker uitgekomen.

Luuk & Eefje.

Wauw, wat zijn wij goed geholpen door Susan. Door wat zij heeft meegemaakt is er al een klik en begrijpt ze je helemaal. Het fijne aan deze gesprekken zijn dat het niet alleen over je kindje gaat, maar juist ook over onze relatie. Susan bedankt voor alles! Wij hebben hier heel veel aan gehad!

A.

Hoewel ik na mijn miskraam gelukkig veel steun kreeg van mijn omgeving was het erg fijn en helpend om er met een professional over te praten.
Het verdriet onder goede begeleiding een plekje geven en de tips en adviezen van Susan hebben ervoor gezorgd

Lees verder..

dat ik weer anders naar de toekomst kijk; een volgende zwangerschap zal altijd spannend blijven, maar ik weet nu wat ik kan doen om met die spanningen om te gaan. 

Naar Susan gaan was goed zorgen voor mijzelf, in een zware periode en voor in de toekomst! 

L & T.

Helaas kregen we bij de verloskundige te horen dat er sprake was van een miskraam. Toen ze vertelde dat er geen teken van leven was ging er van alles door me heen. Wat nu? Hoe nu verder? Mijn wereld stond helemaal op z’n kop. 

Lees verder..

Gelukkig kreeg ik van de verloskundige de tip om eens contact op te nemen met Susan. Ik was erg blij dat ze me die tip gaf. Want hoe ik dit zelf allemaal een plek moest gaan geven wist ik op dat moment echt niet. Ik was erg verdrietig na alles wat er gebeurd was. 

Eenmaal op kennismakingsgesprek geweest twijfelde ik geen moment, ik wist dat dit ons sterker zou maken. Gelukkig stond mijn partner me bij en nam ook deel aan de sessies, dit heb ik als heel waardevol ervaren. Wij zijn erg tevreden over de begeleiding die Susan ons heeft gegeven. Ze is een echt mensen-mens, analyseert goed hoe je als persoon bent en luistert vooral heel goed. De stappen die we samen doorlopen hebben zijn erg waardevol geweest en hebben ons geholpen om onze miskraam die plek te geven die het verdient. Het hoort gewoon bij ons als gezin. 

Susan heel erg bedankt voor deze waardevolle begeleiding.

Jessie.

Ik was dagelijks in gevecht met de pijn en het verdriet. Het was zo oneerlijk! Waarom wij?! Ik voelde me niet gehoord door mijn omgeving, had het gevoel dat niemand me begreep. Mensen ontweken het onderwerp en als ze wat zeiden, waren het reacties waar je totaal niks mee kon, of op dat moment wilde horen…

Lees verder..

Ik vond het erg moeilijk en wist niet goed hoe ik er mee verder moest. Uiteindelijk heb ik toch de stap naar Angels Forever gemaakt, ik vond het doodeng, maar ben Susan erg dankbaar! Susan was de eerste waarbij ik me écht gehoord voelde. Ze luisterde zonder oordeel, niks wat ik voelde was gek en mijn verdriet mocht er zijn.

Zij kon zich echt inleven, omdat ze helaas zelf weer hoe het voelt. Maar dit maakt haar nu juist sterk in haar begeleiding en missie. Ze gaf me handvaten om verder te gaan, verder met het verdriet een plekje geven, want helemaal weg zal het nooit gaan. En verder met het leven waarin ons verloren kindje erbij hoort. Want er mag over gepraat worden, hoe moeilijk het soms ook is. Ze leerde me te accepteren dat het verwerken met ups en downs mag gaan en dat dit totaal niet gek is.

Ik ben Susan erg dankbaar voor haar warme en liefdevolle begeleiding

M.

Wij hebben ontzettend veel gehad aan de begeleiding van Susan. Mannen en vrouwen verwerken miskramen vaak op een andere manier. Dit was bij ons ook zo en we vonden het lastig om elkaar te begrijpen. Toen we de stappen doorliepen en de opdrachten deden, kregen we steeds meer inzicht in hoe de ander de miskramen verwerkt, omgaat met het verlies en naar de toekomst kijkt. 

Lees verder..

Dit heeft ons nader tot elkaar gebracht en we praten er nu ook makkelijker over met elkaar. En niet alleen met elkaar, maar ook steeds meer met anderen. Eerst spraken we er met bijna niemand over. Nu durven we te vertellen hoe het echt met ons gaat en wat de reden daarvan is. Het verdriet om onze miskramen verbergen we nu niet meer. Dit heeft het voor ons een stuk makkelijker gemaakt. Ook bood Susan haar hulp aan buiten de afspraken om. Erg fijn dat die mogelijkheid er was! We hebben de miskraambegeleiding als heel prettig ervaren en raden het iedereen aan die worstelt met alle gevolgen van een miskraam/miskramen. Daarnaast hebben wij Susan als erg lief, warm, eerlijk en begripvol ervaren. Omdat ze weet hoe het is om je kindje(s) te verliezen, voelden we ons erg vertrouwd bij haar.

D.

Wat heb je mij enorm fijn geholpen op het moment dat ik als vrouw me het meest kwetsbaar voelde. Ik heb twee keer mogen ervaren om zwanger te worden, waarvan een gezonde zoon en helaas bij ruim 8 weken zwangerschap is mijn 2e zwangerschap geëindigd in een miskraam. Helaas mede door corona met een nog extra zwart randje.

Lees verder..

Toen ik eindelijk toe wilde geven dat het mij meer deed, dan ik aanvankelijk dacht zag ik een advertentie van Angels Forever voorbij komen. Het voelde alsof dit het zetje was wat ik nodig had. Na een fijn telefonisch gesprek en een goed intake gesprek ben ik de sessies met Susan aangegaan. Aanvankelijk wel nog een beetje sceptisch, maar wat heb ik dit als waardevol ervaren. Niets moet, alles mag. Zelfs de volgorde van de opdrachten kunnen worden omgedraaid op een manier die het beste bij mij aansloot op dat moment. Dankjewel Susan voor je super fijne ondersteuning en begeleiding!

J.

Het komt zoveel voor een miskraam, ook mij. Na 2 gezonde kindjes wilde we graag nog een kindje. Dat ik na mijn eerste kindje een miskraam had gehad dat was allemaal niet meer aan de orde en daar hield ik me allang niet meer mee bezig. Foutje van de natuur en door, het zal nog wel niet het juiste moment geweest zijn etc. Allemaal gedachten die je hebt om je zelf te ‘beschermen’ tegen de gevoelens die worden aangewakkerd.

Lees verder..

Wanneer we besloten om nog een kindje te willen is het helaas 3 keer in een korte tijd misgegaan.
Ook hier probeerde ik overheen te stappen. Maar dit lukte niet, als partners begrepen we elkaars gevoelens niet meer helemaal, zelf was ik erg vermoeid en niet meer helemaal mezelf. Twijfels, boosheid, verdriet, onzekerheid alle emoties gingen door mekaar. En ik wist niet waar ik moest beginnen, via mijn verloskundige kwam ik aan de contactgegevens van Susan. Dit is wat we nodig hebben, het onderwerp bespreken en niet doorgaan met ons leven maar even stilstaan bij iets wat een heftige indruk achterlaat.

We hebben besloten de coaching met z'n tweeën aan te gaan. Susan kon hier goed op inspelen en liet ons beide in onze waarde. We hebben enorme eye-openers gekregen wat ons weer dichterbij elkaar bracht. De 4 kindjes die we verloren waren blijven nu een onderdeel van ons gezin. Ook al hebben we ze niet in onze armen kunnen houden, het zijn onze kindjes. Susan is een vrouw met veel passie voor haar vak en neemt haar taak heel serieus. Niemand hoeft dit verdriet alleen te hebben. Beide hebben we ons heel erg bij haar op ons gemak gevoelt ze is heel eerlijk in wat ze ziet en ervaart tijdens de sessies wat ons zeker geholpen heeft. En wat we voor altijd met ons mee kunnen nemen.

Dank je wel Susan veel liefs.

Heb je een vraag of wil je meer info? Geen probleem, klik daarvoor even op de knop.

Angels Forever is gecertificeerd in miskraambegeleiding.

077 543 41 32

Deken van Oppensingel 23, 5911 AA Venlo

Volg jij Angels Forever al?

Ervaringen.

Op deze pagina lees je de reviews van ouders die de Angels Forever Methode hebben gevolgd. Op verzoek van de ouders, die liever niet met hun naam online willen, gebruik ik alleen de eerste letter van hun voornaam.

Zwangerschapsverlies is een emotionele en heftige gebeurtenis. Heb je zelf ook behoefte aan professionele begeleiding? Maak gebruik van de gratis intake. Klik op het knopje voor meer informatie daarover.

Jon & Cindy.

Na twee miskramen merkten wij dat de verwerking hiervan heel veel van ons vroeg. Gevoel en verstand stonden lijnrecht tegenover elkaar en doordat we het beide op een andere manier verwerkten raakten we ook elkaar steeds vaker kwijt. We gingen opzoek naar iemand die ons kon helpen om weer bij ons gevoel uit te komen en ons kon helpen om het een plekje te geven, zo kwamen we uit bij Susan. 
Lees verder..

Vanaf het moment dat we besloten om contact op te gaan nemen voelde het meteen goed. Doordat we samen zijn gegaan kregen we inzicht in onze eigen manier van verwerken en konden we ook elkaar goed helpen. Door de oefeningen kwam er heel wat in ons los wat ons alleen maar sterker maakt. Susan heeft ons geleerd om met vertrouwen naar de toekomst te kijken, een nieuwe zwangerschap blijft spannend maar we kunnen er nu van genieten. 

Pim & Anouk.

Voor de verwerking vonden wij het beide fijn om hierin wat hulp te krijgen. Onze verloskundige kwam o.a. met de naam Angels Forever. Na de site te hebben bekeken, hebben we al snel contact gezocht met Susan. Het eerste gesprek aan de telefoon en het intakegesprek voelde super goed. Een ervaringsdeskundige die ons begreep. We zijn samen bij haar geweest. Het heeft ons beide onwijs geholpen om erover te praten met Susan en bepaalde opdrachten te doen. Susan heeft ons zeker geholpen met de verwerking en ons verdriet.

Anne.

De begeleiding van Susan was precies wat ik nodig had. Na mijn miskraam heb ik een lange tijd mijn gevoel weggestopt en ben ik doorgegaan met de dagelijkse dingen, ik moest immers weer door. Totdat ik niet meer echt mezelf was. Ik was erg vermoeid, kon niet meer goed slapen en had geen concentratie meer op mijn werk. Het was tijd om professionele hulp in te schakelen.  

Lees verder..

Voor het intakegesprek was ik behoorlijk zenuwachtig, maar Susan zorgde er al snel voor dat ik me op mijn gemak voelde. Ze luistert zonder oordeel en kan als ervaringsdeskundige de vinger op de zere plek leggen. Mede hierdoor had ik al gauw besloten de sessies te willen volgen.  

Het waren twee intensieve en confronterende ochtenden waarin ik mezelf op meerdere punten ben tegengekomen. Door de verschillende stappen te doorlopen kon ik stilstaan bij de miskraam en deze bewust de ruimte geven. Hierdoor ervaar ik nu zoveel meer rust. Ook was er aandacht voor de toekomst. Een lange tijd durfde ik niet meer voor een nieuwe zwangerschap te gaan, omdat ik mezelf wilde beschermen tegen al het verdriet. Susan heeft me hierin enorm goed begeleid en heeft me geleerd dat ik mag vertrouwen op mijn gevoel.  

Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om naar Susan toe te gaan. Het gaat nu heel goed met me, ik durf weer vooruit te kijken en dat is zo fijn!  

Nogmaals bedankt Susan!  

Oma van Sam.

Sam was helemaal klaar om bij zijn mama en papa te gaan opgroeien. Maar net voordat hij kwam stopte zijn hartje. Hij werd geboren als sterrenkindje. Wij, als opa en oma van kleine Sam (ons tweede kleinkind) zagen het verdriet van onze (schoon)kinderen. Onze dochter verliest Sam en onze andere dochter is 20 weken zwanger. We zaten in een rollercoaster van emoties. Het verdriet is intens groot. Ik als oma had veel moeite om hier een weg in te vinden.

Lees verder..

Susan was in de week dat we herinneringen maakten en afscheid namen van Sam, regelmatig aanwezig, als begeleiding vanuit Houvast, om onze kinderen en ons te begeleiden. Na 2 maanden heb ik gebruikgemaakt van haar aanbod om bij Angels Forever met haar in gesprek te gaan. Voor het gesprek dacht ik alleen nog aan de kinderen. Ik zag hun pijn en verdriet. Mijn eigen emoties duwde ik weg. Susan heeft mij geholpen een weg te vinden met mijn emoties en verdriet.

Lieve Susan, dankjewel.

Nick & Sanne.

Na 2 miskramen die heel veel verdriet met zich mee brachten zijn wij in contact gekomen met Susan. Om ons heen zagen we iedereen maar zwanger raken waardoor het verdriet bij ons alleen maar groter werd. We wisten niet meer hoe we dit een goed plekje konden geven. We hebben de sessies met Susan samen doorlopen, super fijn want hierdoor kunnen we het samen een plekje geven en elkaar steunen.
Lees verder..

Susan luistert tijdens de sessies aandachtig naar je verhaal. Ze heeft een fijne, warme persoonlijkheid en er kan ook tussendoor gelachen worden. We vonden de oefeningen vaak heel confronterend, je gaat even terug naar je gevoel, je hart. Maar op die manier hebben we met een andere blik naar ons verlies kunnen kijken en het hierdoor beter een plek kunnen geven. Dankjewel Susan voor je hulp, we hebben het als heel prettig ervaren en zouden je zeker aan andere aanbevelen!

L.

Na 14 engeltjes en 3 kinderen was de tijd gekomen om aan mezelf te werken. Maar waar begin je? Susan sprak mij meteen aan, in ieder geval meer dan een psycholoog of arts.
Een ervaringsdeskundige die mij begreep, die mij liet inzien dat mijn emoties en gevoelens normaal zijn na alles wat is gebeurd. Mij hielp alles een plekje te geven en hiermee leerde omgaan in het dagelijkse leven. Dat was het belangrijkste voor mij. Dankjewel hiervoor!

Dionne.

Toen ik op internet zocht, las ik al gauw dat meer vrouwen het moeilijk vonden om deze gebeurtenis een plekje te geven en met vertrouwen weer verder te gaan met de toekomst. Hoewel ik veel lieve mensen om me heen had, waren het niet de mensen die me hiermee konden helpen.

Lees verder..

Ik moest professionele hulp inschakelen, voordat ik volledig in een negatieve spiraal zou belanden. Zo kwam ik bij de website van Susan terecht. Ik herkende me in de verhalen en voelde snel de behoefte om contact op te nemen. Het eerste gesprek was erg prettig, bij Susan voelde ik me meteen welkom. Het voelde goed en ik had al snel besloten dat ik het traject bij haar wilde doorlopen.

De sessies hebben me erg geholpen. Hoewel ik dacht dat ik het een plekje had gegeven, kwam ik erachter dat ik dit niet volledig had kunnen doen. Het is lastig ermee om te gaan als je van anderen goedbedoelde, maar kwetsende opmerkingen of adviezen krijgt. Ik ging erg twijfelen of ik het niet allemaal overdreef en me er "gewoon" overheen moest zetten. Van Susan leerde ik dat dit niet zo werkt en dat ik op mijn manier met mijn verdriet moet omgaan. Ik kreeg de ruimte om dit te onderzoeken, in plaats van weg te stoppen. Op verschillende fronten ben ik mezelf tegengekomen en zo kwam ik erachter waar ik aan moest werken om weer trouw aan mezelf te worden. Want onder het oppervlak lagen een aantal blokkades waar ik tegenaan liep. Susan wist goed wat pijnpunten naar boven te halen, waarvan ik zelf niet had gedacht, dat het van invloed was op mijn hele verwerkingsproces. Ik heb veel over mezelf geleerd, maar ook over mijn relatie tot anderen. Met simpele oefeningen, maar toch buiten mijn comfortabele zone, ging ik aan de slag. 

Susan heeft me hiermee een flinke zet in de rug gegeven om mijn leven en toekomst weer met meer vertrouwen tegemoet te zien. Uiteindelijk moet je zelf de stappen zetten, maar door haar begeleiding heb ik daar snel mijn weg in gevonden, waardoor ik me ook snel beter ben gaan voelen. Ik weet dat het nooit meer zal worden zoals het was, een volgende zwangerschap zal zeker niet zorgeloos en puur genieten worden. Wel heb ik weer vertrouwen dat ik niet in totale paniek zal schieten of alleen maar angstig zal zijn. Ik ben hier zeker sterker uitgekomen.

Luuk & Eefje.

Wauw, wat zijn wij goed geholpen door Susan. Door wat zij heeft meegemaakt is er al een klik en begrijpt ze je helemaal. Het fijne aan deze gesprekken zijn dat het niet alleen over je kindje gaat, maar juist ook over onze relatie. Susan bedankt voor alles! Wij hebben hier heel veel aan gehad!

A.

Hoewel ik na mijn miskraam gelukkig veel steun kreeg van mijn omgeving was het erg fijn en helpend om er met een professional over te praten.
Het verdriet onder goede begeleiding een plekje geven en de tips en adviezen van Susan hebben ervoor gezorgd

Lees verder..

dat ik weer anders naar de toekomst kijk; een volgende zwangerschap zal altijd spannend blijven, maar ik weet nu wat ik kan doen om met die spanningen om te gaan. 

Naar Susan gaan was goed zorgen voor mijzelf, in een zware periode en voor in de toekomst! 

T & L.

Helaas kregen we bij de verloskundige te horen dat er sprake was van een miskraam. Toen ze vertelde dat er geen teken van leven was ging er van alles door me heen. Wat nu? Hoe nu verder? Mijn wereld stond helemaal op z’n kop.

Lees verder..

Gelukkig kreeg ik van de verloskundige de tip om eens contact op te nemen met Susan. Ik was erg blij dat ze me die tip gaf. Want hoe ik dit zelf allemaal een plek moest gaan geven wist ik op dat moment echt niet. Ik was erg verdrietig na alles wat er gebeurd was. 

Eenmaal op kennismakingsgesprek geweest twijfelde ik geen moment, ik wist dat dit ons sterker zou maken. Gelukkig stond mijn partner me bij en nam ook deel aan de sessies, dit heb ik als heel waardevol ervaren. Wij zijn erg tevreden over de begeleiding die Susan ons heeft gegeven. Ze is een echt mensen-mens, analyseert goed hoe je als persoon bent en luistert vooral heel goed. De stappen die we samen doorlopen hebben zijn erg waardevol geweest en hebben ons geholpen om onze miskraam die plek te geven die het verdient. Het hoort gewoon bij ons als gezin. 

Susan heel erg bedankt voor deze waardevolle begeleiding.

Jessie.

Ik was dagelijks in gevecht met de pijn en het verdriet. Het was zo oneerlijk! Waarom wij?! Ik voelde me niet gehoord door mijn omgeving, had het gevoel dat niemand me begreep. Mensen ontweken het onderwerp en als ze wat zeiden, waren het reacties waar je totaal niks mee kon, of op dat moment wilde horen…

Lees verder..

Ik vond het erg moeilijk en wist niet goed hoe ik er mee verder moest. Uiteindelijk heb ik toch de stap naar Angels Forever gemaakt, ik vond het doodeng, maar ben Susan erg dankbaar! Susan was de eerste waarbij ik me écht gehoord voelde. Ze luisterde zonder oordeel, niks wat ik voelde was gek en mijn verdriet mocht er zijn.

Zij kon zich echt inleven, omdat ze helaas zelf weer hoe het voelt. Maar dit maakt haar nu juist sterk in haar begeleiding en missie. Ze gaf me handvaten om verder te gaan, verder met het verdriet een plekje geven, want helemaal weg zal het nooit gaan. En verder met het leven waarin ons verloren kindje erbij hoort. Want er mag over gepraat worden, hoe moeilijk het soms ook is. Ze leerde me te accepteren dat het verwerken met ups en downs mag gaan en dat dit totaal niet gek is.

Ik ben Susan erg dankbaar voor haar warme en liefdevolle begeleiding.

M.

Wij hebben ontzettend veel gehad aan de begeleiding van Susan. Mannen en vrouwen verwerken miskramen vaak op een andere manier. Dit was bij ons ook zo en we vonden het lastig om elkaar te begrijpen. Toen we de stappen doorliepen en de opdrachten deden, kregen we steeds meer inzicht in hoe de ander de miskramen verwerkt, omgaat met het verlies en naar de toekomst kijkt. 

Lees verder..

Dit heeft ons nader tot elkaar gebracht en we praten er nu ook makkelijker over met elkaar. En niet alleen met elkaar, maar ook steeds meer met anderen. Eerst spraken we er met bijna niemand over. Nu durven we te vertellen hoe het echt met ons gaat en wat de reden daarvan is. Het verdriet om onze miskramen verbergen we nu niet meer. Dit heeft het voor ons een stuk makkelijker gemaakt. Ook bood Susan haar hulp aan buiten de afspraken om. Erg fijn dat die mogelijkheid er was! We hebben de miskraambegeleiding als heel prettig ervaren en raden het iedereen aan die worstelt met alle gevolgen van een miskraam/miskramen. Daarnaast hebben wij Susan als erg lief, warm, eerlijk en begripvol ervaren. Omdat ze weet hoe het is om je kindje(s) te verliezen, voelden we ons erg vertrouwd bij haar.

D.

Wat heb je mij enorm fijn geholpen op het moment dat ik als vrouw me het meest kwetsbaar voelde. Ik heb twee keer mogen ervaren om zwanger te worden, waarvan een gezonde zoon en helaas bij ruim 8 weken zwangerschap is mijn 2e zwangerschap geëindigd in een miskraam. Helaas mede door corona met een nog extra zwart randje.

Lees verder..

Toen ik eindelijk toe wilde geven dat het mij meer deed, dan ik aanvankelijk dacht zag ik een advertentie van Angels Forever voorbij komen. Het voelde alsof dit het zetje was wat ik nodig had. Na een fijn telefonisch gesprek en een goed intake gesprek ben ik de sessies met Susan aangegaan. Aanvankelijk wel nog een beetje sceptisch, maar wat heb ik dit als waardevol ervaren. Niets moet, alles mag. Zelfs de volgorde van de opdrachten kunnen worden omgedraaid op een manier die het beste bij mij aansloot op dat moment. Dankjewel Susan voor je super fijne ondersteuning en begeleiding!

J.

Het komt zoveel voor een miskraam, ook mij. Na 2 gezonde kindjes wilde we graag nog een kindje. Dat ik na mijn eerste kindje een miskraam had gehad dat was allemaal niet meer aan de orde en daar hield ik me allang niet meer mee bezig. Foutje van de natuur en door, het zal nog wel niet het juiste moment geweest zijn etc. Allemaal gedachten die je hebt om je zelf te ‘beschermen’ tegen de gevoelens die worden aangewakkerd.

Lees verder..

Wanneer we besloten om nog een kindje te willen is het helaas 3 keer in een korte tijd misgegaan.
Ook hier probeerde ik overheen te stappen. Maar dit lukte niet, als partners begrepen we elkaars gevoelens niet meer helemaal, zelf was ik erg vermoeid en niet meer helemaal mezelf. Twijfels, boosheid, verdriet, onzekerheid alle emoties gingen door mekaar. En ik wist niet waar ik moest beginnen, via mijn verloskundige kwam ik aan de contactgegevens van Susan. Dit is wat we nodig hebben, het onderwerp bespreken en niet doorgaan met ons leven maar even stilstaan bij iets wat een heftige indruk achterlaat.

We hebben besloten de coaching met z'n tweeën aan te gaan. Susan kon hier goed op inspelen en liet ons beide in onze waarde. We hebben enorme eye-openers gekregen wat ons weer dichterbij elkaar bracht. De 4 kindjes die we verloren waren blijven nu een onderdeel van ons gezin. Ook al hebben we ze niet in onze armen kunnen houden, het zijn onze kindjes. Susan is een vrouw met veel passie voor haar vak en neemt haar taak heel serieus. Niemand hoeft dit verdriet alleen te hebben. Beide hebben we ons heel erg bij haar op ons gemak gevoelt ze is heel eerlijk in wat ze ziet en ervaart tijdens de sessies wat ons zeker geholpen heeft. En wat we voor altijd met ons mee kunnen nemen.

Dank je wel Susan veel liefs.

Heb je een vraag of wil je meer info? Geen probleem, klik daarvoor even op
de knop.

Angels Forever is gecertificeerd in miskraambegeleiding.

077 354 41 32 

Deken van Oppensingel 23,
5911 AA Venlo