Waar iets eindigt, 
begint de kracht van
een herinnering

Vaarwel zeggen,

Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Het overlijden van iemand waar je veel van houdt brengt een golf van emoties met zich mee, terwijl er ook praktische zaken moeten worden geregeld. Verslagen door verdriet, een verloren gevoel en niet weten wat er allemaal moet gebeuren. Het zorgt allemaal voor innerlijke onrust. Om dan het overzicht te bewaren is lastig en volkomen begrijpelijk als dit even niet lukt.

Angels Forever Uitvaartzorg

Bij Angels Forever Coaching ligt de focus op nazorg, met Angels Forever Uitvaartzorg begeleid ik het proces ervoor. De ene wereld heeft mij met de andere laten kennismaken, wat me verraste, omdat ik had gedacht dat uitvaartverzorging niet direct iets voor mij zou zijn. Dat veranderde toen ik voor het eerst een baby uitvaart mocht verzorgen, een ongelooflijk bijzonder moment. Na verloop van tijd merkte ik hoe goed dit werk eigenlijk paste bij de weg die ik met Angels Forever was ingeslagen. Zo goed zelfs dat ik daardoor de stap durfde te zetten om ook uitvaarten voor volwassenen te verzorgen.

‘Het is niet zomaar
een afscheid; het is de
laatste herinnering
die je samen maakt’

– Angels Forever Uitvaartzorg –

Het is hartverwarmend om mensen te mogen bijstaan tijdens de meest intens en verdrietige dagen van hun leven. Door er te zijn en begeleiding te bieden op een manier die volledig bij jullie als nabestaande past, worden die laatste intense dagen met je geliefde omgezet in een warme en liefdevolle herinnering.

Mijn naam is Susan Cuppen en als uitvaartverzorgster sta ik voor je klaar om al die praktische zaken rondom de uitvaart te regelen, zo krijg je als nabestaande een stukje rust in deze moeilijke tijd. Want dit is niet zomaar een afscheid; het is de laatste herinnering die je samen maakt. Een moment dat voor altijd in je hart zal blijven.

Elk afscheid is uniek, net zoals ... dat was

Waar de ene persoon een heel leven heeft geleefd, heeft een baby deze kans niet gekregen. Dat maakt uitvaartzorg maatwerk.
Angels Forever Uitvaartzorg verzorgt:

Baby uitvaart

De week van 'vaarwelkom'
Wanneer jullie baby is overleden, staat ook jullie wereld stil. Verdriet overheerst na deze hartverscheurende gebeurtenis. Toch starten we, voordat de uitvaart plaats vindt, met het verwelkomen van jullie baby. Dat klinkt misschien vreemd, maar in de week van vaarwelkom draait alles om het creëren van een band en het maken van kostbare herinneringen. Dit is enorm belangrijk om uiteindelijk liefdevol vaarwel te kunnen zeggen. Dit is waarom we het bij Angels Forever 'vaarwelkom' noemen.

Vaarwelkom, een bijzonder woord waarvan je misschien bij de eerste keer lezen dacht: Huh? Het is eigenlijk niet meer dan een samenvoeging van wat er de week voorafgaand aan de uitvaart allemaal gebeurt. Een week waarin het normaal is om alles spannend te vinden of zelfs een beetje eng, maar uiteraard worden jullie als ouders hierin van begin tot eind begeleid.

Kinderuitvaart

Een week van vaarwel
Het is vaak extra beladen en roept meteen een gevoel van oneerlijkheid op: de uitvaart van een kind. Alle tekst die nu volgt wil eigenlijk niemand lezen. Gezien jullie situatie kun je nu niet anders, want je kind gaat overlijden of is overleden. De schok van dat hartverscheurende nieuws al niet te bevatten. Het verdriet en intense gemis dat volgt, is gewoon niet in woorden te omschrijven. Dit vraagt daarom om een bijzondere aanpak, waarin jullie als ouders en eventuele broertjes en/of zusjes door mij worden begeleid, uiteraard volgens jullie wensen en behoeften.

Daarnaast bied ik ondersteuning bij elke stap die genomen moet worden in de week voorafgaand aan de uitvaartdienst. De emoties van verdriet en mooie herinneringen zullen hoe dan ook samenkomen. Dat is niet erg; het diepe en intense verdriet van het verlies gaat juist goed samen met herinneringen en momenten van vreugde. Het kan zelfs troost bieden in deze moeilijke tijd.

In de week van vaarwel neem ik ‘het regel werk’ uit handen en leggen we samen de focus op het creëren van een persoonlijk en liefdevol afscheid, dat recht doet aan het veel te korte leven van jouw kind.

Volwassen uitvaart

Een week met een lach en een traan
Bij een volwassen uitvaart zullen, voorafgaand aan de uitvaart, de lach en een traan samengaan. Verdriet is onlosmakelijk verbonden met afscheid nemen en dat is helemaal oké. Het is juist belangrijk om ruimte te geven aan verdriet en het te delen met anderen, maar tussen de tranen is er ook ruimte voor vreugde. Vreugde? Ja, denk maar eens aan het delen van kostbare herinneringen, grappige anekdotes en de warmte van het samenzijn.

Liefdevol afscheid nemen

Na een week van voorbereidingen vindt aan het einde ervan de uitvaart plaats. Een afscheid dat vooral persoonlijk moet zijn en laten zien wie … was. Of je nu eerst een band moet opbouwen of terug gaat kijken op de band die er was, maakt geen verschil. Door alle emoties die het afscheid met zich meebrengt wordt het niet alleen een eerste stap in de verwerking van het verlies, maar het helpt ook bij het ophalen van de herinnering aan diegene.

In jouw zoektocht naar herinneringen word je als nabestaande door mij begeleidt. Omdat zelfs de kleinste momenten, die niet belangrijk lijken, juist heel waardevol kunnen zijn. Een traditie, een stopwoordje, een gedeelde grap of een eenvoudig gebaar. Ze worden stuk voor stuk kostbare herinneringen die troost bieden in moeilijke tijden. Daarnaast maken ze het afscheid extra persoonlijk als we ze zichtbaar maken tijdens de dienst zelf.

Ook dit hoort erbij

Naast de uitvaartbegeleiding en de ondersteuning voor jou als nabestaande, zijn er nog een aantal mogelijkheden die standaard onderdeel uitmaken van de uitvaartzorg bij Angels Forever. Dat zijn:

Het Sterrenwinkeltje

Kinderen spelen een belangrijke rol bij het vaarwel zeggen, ongeacht hun leeftijd. Het betrekken van kinderen is enorm belangrijk voor hun eigen rouwproces. Ze worden uit bescherming vaak weggehouden bij de hele situatie, wat ervoor kan zorgen dat de dood als iets engs wordt gezien, maar het is en blijft een natuurlijk onderdeel van het leven.

Daarom is het belangrijk om naar elk kind te kijken en te begrijpen wat het nodig heeft in deze moeilijke tijd. Openstaan voor vragen en gesprekken over de dood en samen met een kind naar antwoorden zoeken is een van de manieren om een kind bij het overlijden te betrekken. Natuurlijk afgestemd op de leeftijd en de persoonlijkheid van het kind.

Dat vraagt om een speciale aanpak en die expertise biedt Angels Forever Uitvaartzorg. Speciaal daarvoor heb ik Het Sterrenwinkeltje gemaakt. Aan de hand daarvan begeleid ik de kinderen in deze verdrietige situatie. Op deze manier ervaart een kind wat de dood inhoudt, leren ze omgaan met het onderwerp en hun emoties.


- Het Sterrenwinkeltje -
Angels Forever

Kraamzorg bij baby uitvaart

Je zou er in eerste instantie misschien niet aan denken, kraamzorg. Kraamzorg is een belangrijke steun, ook wanneer je baby is overleden. Bij Angels Forever Uitvaartzorg is het inschakelen van kraamzorg als standaardservice inbegrepen, maar zeker niet verplicht. Je kunt het naar eigen wens inzetten of weglaten. Als jullie er wel voor kiezen, worden alle praktische zaken rondom kraamzorg geregeld. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken. De kraamzorg wordt ingeschakeld via het bureau waarbij jullie zijn aangesloten.

Nazorg

Na de afscheidsdienst begint het echte rouwproces. Na een intense week vol emoties komt er eindelijk wat rust. Hoelang deze rouwperiode duurt, verschilt per persoon. Het is belangrijk om je eigen gevoel te volgen en het rouwproces toe te laten. Langzaam zul je merken dat het steeds een beetje beter gaat. Rouwen is een rauw proces. In het begin staat je leven nog volledig in het teken van de rouw, maar na verloop van tijd moet de rouw een onderdeel gaan worden van je leven. Als je merkt dat dit niet lukt en je hierin wat extra ondersteuning nodig hebt, is er nazorg. Meer informatie daarover vind je hier: Angels Forever Coaching

Gebruik maken Angels Forever Uitvaartzorg?

Alle diensten die ik vanuit Angels Forever Uitvaartzorg aanbiedt worden aangeboden in samenwerking met Uitvaartverzorging Yvonne Vos. Voor een optimale dienstverlening, inclusief alle administratieve zaken, hebben wij onze krachten gebundeld. Je kunt contact opnemen met onderstaand nummer. Hier geef je aan graag gebruik te willen maken van Angels Forever Uitvaartzorg.

Uitvaartverzorging Yvonne Vos:  077 302 11 40

Volg Angels Forever

@angelsforevercoaching

Locatie

Deken van Oppensingel 23
5911 AA Venlo

Contact

susan@angelsforever.nl
077 354 41 32 (Coaching)
077 302 11 40 (Uitvaartzorg)

Extra’s

Spreken is Goud, Zwijgen is Fout!

Ik kan niet vaak genoeg onderstrepen hoe belangrijk het is om over verdriet te praten. Praten helpt bij het verwerken. Je hoeft het niet alleen te doen.

Angels Forever is gecertificeerd
in begeleiding bij zwangerschapsverlies

76064891

© Alle rechten voorbehouden | Angels Forever

Waar iets eindigt,

begint de kracht 
van een herinnering

Vaarwel
zeggen

Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Het overlijden van iemand waar je veel van houdt brengt een golf van emoties met zich mee, terwijl er ook praktische zaken moeten worden geregeld. Verslagen door verdriet, een verloren gevoel en niet weten wat er allemaal moet gebeuren. Het zorgt allemaal voor innerlijke onrust. Om dan het overzicht te bewaren is lastig en volkomen begrijpelijk als dit even niet lukt.

Angels Forever Uitvaartzorg

Bij Angels Forever Coaching ligt de focus op nazorg, met Angels Forever Uitvaartzorg begeleid ik het proces ervoor. De ene wereld heeft mij met de andere laten kennismaken, wat me verraste, omdat ik had gedacht dat uitvaartverzorging niet direct iets voor mij zou zijn. Dat veranderde toen ik voor het eerst een baby uitvaart mocht verzorgen, een ongelooflijk bijzonder moment. Na verloop van tijd merkte ik hoe goed dit werk eigenlijk paste bij de weg die ik met Angels Forever was ingeslagen. Zo goed zelfs dat ik daardoor de stap durfde te zetten om ook uitvaarten voor volwassenen te verzorgen.

Het is hartverwarmend om mensen te mogen bijstaan tijdens de meest intens en verdrietige dagen van hun leven. Door er te zijn en begeleiding te bieden op een manier die volledig bij jullie als nabestaande past, worden die laatste intense dagen met je geliefde omgezet in een warme en liefdevolle herinnering.

‘Het is niet zomaar
een afscheid; het is de laatste herinnering die je samen maakt’

– Angels Forever Uitvaartzorg – 

Mijn naam is Susan en als uitvaartverzorgster sta ik voor je klaar om al die praktische zaken rondom de uitvaart te regelen, zo krijg je als nabestaande een stukje rust in deze moeilijke tijd. Want dit is niet zomaar een afscheid; het is de laatste herinnering die je samen maakt. Een moment dat voor altijd in je hart zal blijven.

Een afscheid is
uniek, net zoals ...
dat was

Waar de ene persoon een heel leven heeft geleefd, heeft een baby deze kans niet gekregen. Dat maakt uitvaartzorg maatwerk.
Angels Forever Uitvaartzorg verzorgt:

Baby uitvaart

De week van 'vaarwelkom'
Wanneer jullie baby is overleden, staat ook jullie wereld stil. Verdriet overheerst na deze hartverscheurende gebeurtenis. Toch starten we, voordat de uitvaart plaats vindt, met het verwelkomen van jullie baby. Dat klinkt misschien vreemd, maar in de week van vaarwelkom draait alles om het creëren van een band en het maken van kostbare herinneringen. Dit is enorm belangrijk om uiteindelijk liefdevol vaarwel te kunnen zeggen. Dit is waarom we het bij Angels Forever 'vaarwelkom' noemen.

Vaarwelkom, een bijzonder woord waarvan je misschien bij de eerste keer lezen dacht: Huh? Het is eigenlijk niet meer dan een samenvoeging van wat er de week voorafgaand aan de uitvaart allemaal gebeurt. Een week waarin het normaal is om alles spannend te vinden of zelfs een beetje eng, maar uiteraard worden jullie als ouders hierin van begin tot eind begeleid.

Kinderuitvaart

Een week van vaarwel
Het is vaak extra beladen en roept meteen een gevoel van oneerlijkheid op: de uitvaart van een kind. Alle tekst die nu volgt wil eigenlijk niemand lezen. Gezien jullie situatie kun je nu niet anders, want je kind gaat overlijden of is overleden. De schok van dat hartverscheurende nieuws al niet te bevatten. Het verdriet en intense gemis dat volgt, is gewoon niet in woorden te omschrijven. Dit vraagt daarom om een bijzondere aanpak, waarin jullie als ouders en eventuele broertjes en/of zusjes door mij worden begeleid, uiteraard volgens jullie wensen en behoeften.

Daarnaast bied ik ondersteuning bij elke stap die genomen moet worden in de week voorafgaand aan de uitvaartdienst. De emoties van verdriet en mooie herinneringen zullen hoe dan ook samenkomen. Dat is niet erg; het diepe en intense verdriet van het verlies gaat juist goed samen met herinneringen en momenten van vreugde. Het kan zelfs troost bieden in deze moeilijke tijd.

In de week van vaarwel neem ik ‘het regel werk’ uit handen en leggen we samen de focus op het creëren van een persoonlijk en liefdevol afscheid, dat recht doet aan het veel te korte leven van jouw kind.

Volwassen uitvaart

Een week met een lach en een traan
Bij een volwassen uitvaart zullen, voorafgaand aan de uitvaart, de lach en een traan samengaan. Verdriet is onlosmakelijk verbonden met afscheid nemen en dat is helemaal oké. Het is juist belangrijk om ruimte te geven aan verdriet en het te delen met anderen, maar tussen de tranen is er ook ruimte voor vreugde. Vreugde? Ja, denk maar eens aan het delen van kostbare herinneringen, grappige anekdotes en de warmte van het samenzijn.

Liefdevol afscheid nemen

Na een week van voorbereidingen vindt aan het einde ervan de uitvaart plaats. Een afscheid dat vooral persoonlijk moet zijn en laten zien wie … was. Of je nu eerst een band moet opbouwen of terug gaat kijken op de band die er was, maakt geen verschil. Door alle emoties die het afscheid met zich meebrengt wordt het niet alleen een eerste stap in de verwerking van het verlies, maar het helpt ook bij het ophalen van de herinnering aan diegene.

In jouw zoektocht naar herinneringen word je als nabestaande door mij begeleidt. Omdat zelfs de kleinste momenten, die niet belangrijk lijken, juist heel waardevol kunnen zijn. Een traditie, een stopwoordje, een gedeelde grap of een eenvoudig gebaar. Ze worden stuk voor stuk kostbare herinneringen die troost bieden in moeilijke tijden. Daarnaast maken ze het afscheid extra persoonlijk als we ze zichtbaar maken tijdens de dienst zelf.

Ook dit hoort
erbij

Naast de uitvaartbegeleiding en de ondersteuning voor jou als nabestaande, zijn er nog een aantal mogelijkheden die standaard onderdeel uitmaken van de uitvaartzorg bij Angels Forever. Dat zijn:

Het Sterrenwinkeltje

Kinderen spelen een belangrijke rol bij het vaarwel zeggen, ongeacht hun leeftijd. Het betrekken van kinderen is enorm belangrijk voor hun eigen rouwproces. Ze worden uit bescherming vaak weggehouden bij de hele situatie, wat ervoor kan zorgen dat de dood als iets engs wordt gezien, maar het is en blijft een natuurlijk onderdeel van het leven.

Daarom is het belangrijk om naar elk kind te kijken en te begrijpen wat het nodig heeft in deze moeilijke tijd. Openstaan voor vragen en gesprekken over de dood en samen met een kind naar antwoorden zoeken is een van de manieren om een kind bij het overlijden te betrekken. Natuurlijk afgestemd op de leeftijd en de persoonlijkheid van het kind.

Dat vraagt om een speciale aanpak en die expertise biedt Angels Forever Uitvaartzorg. Speciaal daarvoor heb ik Het Sterrenwinkeltje gemaakt. Aan de hand daarvan begeleid ik de kinderen in deze verdrietige situatie. Op deze manier ervaart een kind wat de dood inhoudt, leren ze omgaan met het onderwerp en hun emoties.


- Het Sterrenwinkeltje -
Angels Forever

Kraamzorg bij baby uitvaart

Je zou er in eerste instantie misschien niet aan denken, kraamzorg. Kraamzorg is een belangrijke steun, ook wanneer je baby is overleden. Bij Angels Forever Uitvaartzorg is het inschakelen van kraamzorg als standaardservice inbegrepen, maar zeker niet verplicht. Je kunt het naar eigen wens inzetten of weglaten. Als jullie er wel voor kiezen, worden alle praktische zaken rondom kraamzorg geregeld. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken. De kraamzorg wordt ingeschakeld via het bureau waarbij jullie zijn aangesloten.

Nazorg

Na de afscheidsdienst begint het echte rouwproces. Na een intense week vol emoties komt er eindelijk wat rust. Hoelang deze rouwperiode duurt, verschilt per persoon. Het is belangrijk om je eigen gevoel te volgen en het rouwproces toe te laten. Langzaam zul je merken dat het steeds een beetje beter gaat. Rouwen is een rauw proces. In het begin staat je leven nog volledig in het teken van de rouw, maar na verloop van tijd moet de rouw een onderdeel gaan worden van je leven. Als je merkt dat dit niet lukt en je hierin wat extra ondersteuning nodig hebt, is er nazorg. Meer informatie daarover vind je hier: Angels Forever Coaching

Gebruik maken
van Angels Forever
Uitvaartzorg?

Alle diensten die ik vanuit Angels Forever Uitvaartzorg aanbiedt worden aangeboden in samenwerking met Uitvaartverzorging Yvonne Vos. Voor een optimale dienstverlening, inclusief alle administratieve zaken, hebben wij onze krachten gebundeld. Je kunt contact opnemen met onderstaand nummer. Hier geef je aan graag gebruik te willen maken van Angels Forever Uitvaartzorg.

Uitvaartverzorging Yvonne Vos: 
077 302 11 40

Contact

Locatie

Deken van Oppensingel 23
5911 AA Venlo

Contact

susan@angelsforever.nl
077 354 41 32 (Coaching)
077 302 11 40 (Uitvaartzorg)

Volg Angels Forever online!

@angelsforevercoaching

Spreken is Goud, Zwijgen is Fout!

Ik kan niet vaak genoeg onderstrepen hoe belangrijk het is om over verdriet te praten. Praten helpt bij het verwerken. Je hoeft het niet alleen te doen.

76064891

©Alle rechten voorbehouden | Angels Forever